donderdag 4 april 2013

WIN: 2 x een closet make over door Wardrobe Essentials t.w.v. €225 (en nog veel meer!)

 


Is jouw kledingkast een chaos? Kan jij geen kledingstuk meer terugvinden in jouw kast en weet jij eigenlijk niet meer wat je allemaal hebt? Lees dan snel verder! Want in samenwerking met www.modeagenda.nl  geeft Wardrobe Essentials twee keer een geweldig prijzenpakket weg, waaronder een Closet Make-Over t.w.v. €225!



De prijs
Als closet organiser en modeliefhebber vind ik het belangrijk dat mijn klanten niet alleen rust, orde en overzicht hebben, maar ook weer gaan genieten van momenten in de kledingkast. Daarom geef ik jou in samenwerking met www.modeagenda.nl de kans om een geweldige Closet Make-Over te winnen !! Het is de bedoeling dat we met behulp van de Closet Make-Over ervoor gaan zorgen dat je weer kunt genieten van jouw garderobe en most of all; nieuwe inspiratie krijgt om items met elkaar te combineren.





Na de closet make over zal styliste Ashlee van Styled by YOU! een kijkje nemen in jouw kledingkast en stijladvies geven. Ze zal laten zien hoe jij de kleding en de items die je hebt op verschillende manieren kan combineren voor verschillende gelegenheden. Daarnaast zal ze op basis van de huidige trends advies geven over eventuele aanvullingen en combinaties. Tot slot zal ze jou de opdracht geven om één kledingstuk uit te kiezen waarvan je het moeilijk vindt om te combineren.

Na het kiezen van dit kledingstuk ga jij ermee aan de slag. Je hebt één week de tijd om met het gekozen kledingstuk vijf compleet verschillende outfits te creëren. Aan het eind van de week komt Ashlee terug om de outfits te beoordelen. Als jij erin slaagt om de opdracht goed te volbrengen, win je ook nog eens kaarten voor de finale show van Styled by YOU!.


Op een rijtje: wat kan je allemaal winnen?1. Een Closet Make - Over t.w.v. € 225,-.
2. Closet Detox.
3. Ordening.
4. Tips om een gezonde kast te behouden.
5. Styling advies van Styled by YOU! T.w.v. €80,-.
6. 1x een lesopdracht uit de fashion styling workshop.
7. Daarnaast maak je nog kans op toegangskaarten voor Fashion Event/Finale Styling fashionshow van Styled by YOU!

Wat moet je doen om kans te maken op deze geweldige prijs?
Wow wow wow, wat een geweldig prijzenpakket! Ben jij ook wel toe aan zo’n closet make over? Volg dan snel de volgende stappen:

1. Like Mode Agenda op Facebook.
2. Like Wardrobe Essentials op Facebook.
3. Like & Share dit bericht.
4. Mail een foto van jouw kast naar win@modeagenda.nl en vertel waarom JIJ de closet make over moet winnen.

Voor meer informatie over Styled By YOU! surf naar:  http://styledbyyou.com/




2 opmerkingen: